sábado, 4 de julio de 2015

KALAJA E LEZHËPamja nga qyteti, dhetë gjithë mjedisin e detit Adriatik. Kalaja ka origjinë ilire. Ka mbetet epoca venedikasit dhe osmanët.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...